Tech
Law
Ideas
Tech
Law
Ideas
Υπηρεσίες

Αστικό Δίκαιο

Μπορούμε να σας καλύψουμε σε κάθε θέμα αστικού δικαίου που σας έχει προκύψει.

Εάν αντιμετωπίζετε μια αμφισβητούμενη υπόθεση διαζυγίου ή επιμέλειας, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να ανησυχείτε και να χρειάζεστε την σωστή νομική συμβουλή.

Εάν αντιμετωπίζετε μια κακόπιστη παραβίαση σύμβασης ή θέλετε να ξεκινήσετε μια σύμπραξη/κοινοπραξία ή ίσως απλά οφείλετε, μπορείτε να εμπιστευθείτε τα προβλήματά σας στο δικηγορικό γραφείο μας. Θα ελέγξουμε διεξοδικά όλα τα στοιχεία που θα μας προσκομίσετε και θα χειριστούμε τα προβλήματά σας.

Το γραφείο μας αντιμετωπίζει με ομαδική προσπάθεια κάθε δύσκολο θέμα που αντιμετωπίζουμε και κάθε μέλος μας φέρνει μοναδικά πλεονεκτήματα για την περίπτωσή σας. Κάθε μέλος της ομάδας βοηθά με διαφορετικές πτυχές του χειρισμού της νομικής σας υπόθεσης, η οποία αυξάνει την αποτελεσματικότητα και διατηρεί το κόστος χαμηλά.

Η προσφυγή ενώπιον της Δικαιοσύνης δεν είναι το κατάλληλο μέτρο για κάθε περίπτωση, αλλά εφόσον η κατάστασή σας απαιτεί μια επιθετική στρατηγική επίλυσης διαφορών, θα είμαστε παρόντες και στο πλευρό σας.

Επιλύουμε άμεσα προβλήματα σας και επίσης μπορούμε να σας εκπροσωπήσουμε σε Υπηρεσίες που χρειάζεται (Ληξιαρχείο, Δήμος, Κτηματολόγιο κτλ).

Key Contact
Σπυρίδων Α. Σκιαδόπουλος Δικηγόρος

Συνεργάτης σε δικηγορικό γραφείο Κέρκυρας, με κύριο αντικείμενο απασχόλησης το δίκαιο επιχειρήσεων, ρύθμιση χρεών, προσωπικά δεδομένα, συμβάσεις και δημόσια έργα. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Εμπορικού & Οικονομικού Δικαίου της Νομικής Σχολής  ΑΠΘ με μέσο όρο 9,06/10  και στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος ανέλαβε κυρίως ζητήματα εταιριών, επιχειρήσεων (όπως franchise, εμπορικές δικαιοπραξίες) και τραπεζικά, όπως ρύθμιση δανείων και προστασίας του καταναλωτή. Είναι διαχειριστής και δημιουργός του ηλεκτρονικού νομικού περιοδικού analuseto.gr.

Σωκράτης Τσαχιρίδης Δικηγόρος

Δικηγόρος Αθηνών, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος ΜΔΕ Εμπορικού Δικαίου (διπλωματική εργασία με θέμα «Η πώληση των κόκκινων δανείων και τιτλοποίηση απαιτήσεων»). Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας απασχολήθηκε ως άμεσος βοηθός – συνεργάτης στο γραφείο προσωπικού και διετέλεσε νομικός σύμβουλος του Διοικητή.

Τομείς Ενδιαφέροντος : Αστικό, Εμπορικό, Τραπεζικό και Στρατιωτικό Δίκαιο.

Ιστοσελίδα : tsachiridislaw.eu

Κλείστε Ραντεβού

Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς πότε επιθυμείτε να μας επισκεφθείτε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα σας. Για την διευκόλυνση μας και τη δική σας, προσκομίστε μαζί σας τυχόν έγγραφα που θεωρείτε πως είναι απαραίτητα ή χρήσιμα για την υπόθεση σας. Αυτό θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε ταχύτερα τις ανάγκες σας, να σχηματίσουμε φάκελο και να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες άμεσα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας κατωτέρω, και θα επικοινωνήσουμε σχετικά για την επιβεβαίωση του ραντεβού σας. Εφόσον οι ώρες που διατίθενται κατωτέρω δεν σας εξυπηρετούν, επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας για να βρούμε από κοινού την κατάλληλη ώρα.

Συμπληρώστε τη Φόρμα

  Ονοματεπώνυμο *

  Τηλέφωνο *

  Email*

  Μήνυμα *Παρακαλώ σημειώστε την ημ/νία και ώρα που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί το ραντεβού σας.

  *σας υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με το ν. 4194/2013, η ωριαία ελάχιστη δικηγορική αμοιβή είναι 80€ + ΦΠΑ.
  Αυτή ιστοσελίδα προστατεύεται από reCAPTCHA και εφαρμόζονται η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.
  News
  Για την ιδιωτικοποίηση των Πανεπιστημίων (σε τίτλους)

  instagram

  News
  Επιβολή προστίμου για αυθαίρετη χρήση κοινόχρηστου χώρου – Φύση του προστίμου.

  instagram